Arhavispor taraftarına destek

30 Aralık 2011 Cuma0 yorum


Boks federasyonu genel sekreteri Naci Numanoğlu, Arhavi’ye gelişinde Arhavi Spor kulübü taraftarlarını unutmayarak kendilerine kulübün renklerinden oluşan atkı hediye etti. Hediye töreni Arhavi spor kulübü tesislerinde gerçekleştirildi. Programa Naci Numanoğlu’nun yanı sıra Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu, Arhavi spor kulübü Başkanı Hakkı Aytolan, gençlik hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erol Tosun, Belediye Başkan Yardımcısı Namık Köseoğlu, Arhavi spor kulübü yöneticileri ve 08,5 Arhaviliyiz taraftar gurubu sorumlusu Sertaç Gürkan ile taraftarlar katıldı.
Kulüp Başkanı Hakkı Aytolan boks federasyonu genel sekreteri Naci Numanoğlu’nun taraftarlara yapmış olduğu bu jestinden dolayı teşekkür ederek, kulüp ve camianın son zamanlarda önemli bir birliktelik içerisinde olduğunu, bu birlikteliğin önümüzdeki zaman içerisinde, Arhavi’de yeni oluşum içerisinde olan diğer takımlarla da devam edeceğini belirtti. Aytolan;“Arhavi’de spora ve sporcuya destek veren her kesimle iç içe olmak, bir araya gelmek ve dostluğumuzu pekiştirmek en güzel olanıdır. Bu gün burada toplanmamızın nedeni, geçtiğimiz günlerde gurbetteki Arhavili iş adamları tarafından yapılan desteklerden sonra, sayın genel sekreterimizin bu örnek davranışı ve desteğinden ötürüdür. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Naci Numanoğlu da söz alarak Arhavi sporuna destek olmanın, bir nebze de olsun katkı sunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini, Ankara’da olsalar da desteklerinin her zamana devam edeceğini belirtti. Numanoğlu; “Takımların en itici gücü taraftarlarıdır. Özellikle futbol sporunun gelişimi taraftarlarının varlığı ve desteğiyle mümkündür. Bu yüzden taraftarlarımız hepimiz için önemlidir” dedi.
Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise “Sporun güzellikleri içerisinde özellikle birlik ve beraberliğin önemli rolü olduğunu söyleriz. Bu gün ilçemizde birçok önemli branşta resmi müsabakalar yapılmaktadır. Buna önümüzdeki günlerde başka kulüplerimizin ve takımlarımızın müsabakaları da eklenecektir. Güzel bir faaliyet içerisinde Arhavi’ye yakışır tüm kesimleri bünyesinde barındıracak çalışmalar içerisinde olmalıyız. Elbette bu takımlarımızın arkasında bir güç olmalıdır. Bu güçte taraftar gücüdür. Bizim için en önemli ve olmazsa olmazımız, takımlarımıza centilmence destek verecek olan taraftarlarımızdır. Futbolda oluşan taraftarlarımız artık bilinçlenmiş ve salonları da doldurmaya başlamıştır. Seviyeli, centilmenliği elinden bırakmayan, herhangi bir olumsuzluğa neden olmadan, seyir zevkini yaşayan ve yaşatan taraftarlarımıza, takımlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Genel Sekreterin 08.5 Arhaviliyiz taraftar gurubuna yapmış olduğu atkı jestinden ötürü şahsım adına teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki bu güzellik ilçede faaliyet gösteren tüm kulüplerimiz ve takımlarımızla sürecektir” dedi.
Programda, Arhavispor Kulübü Başkanı Hakkı Aytolan, Boks Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu'na, isminin yazılı olduğu 08 numaralı Arhavispor formasını kulüp anısına hediye etti.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger