Armutlunun Sevinci

20 Mart 2013 Çarşamba0 yorum



Yıldız Tabya Stadında Vefaspor’un konuğu olan Siyah Beyazlı temsilcimiz, eski Yalovasporlu Yasin Sakaloğlu’nun 1. Dakikada attığı golle 1-0 geriye düşmesine karşın 77. Dakikada Alaaddin’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağlayarak evine 1 puanla döndü.
Düşme potasından kurtulmaya çalışan ve lider Ayvalıkgücü Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Armutlu Belediyespor, bir çelme de ligin ikinci sırasında yer alan Vefaspor’a taktı.
İstanbul Yıldıztabya Stadında oynanan müsabakaya son haftaların formda ekibi Vefaspor çok hızlı başladı ve 1. Dakikada geliştirdiği atakta bir dönem Yalovaspor forması giyen forvet oyuncusu Yasin Sakaloğlu ile 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü şok golden sonra toparlanan Siyah Beyazlı temsilcimiz beraberlik golünü aramasına karşın ilk 45 dakikada başka gol olmayınca Vefaspor soyunma odasına 1-0’lık avantaj ile girdi.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise tam anlamıyla Armutlu Belediyespor fırtınası esti. 1. Dakikada kalesinde gördüğü gol sonrasında ikinci yarıda beraberlik arayışlarını arttıran Siyah Beyazlı ekip aradığı golü 77’de buldu.
Temsilcimiz Armutlu Belediyespor 77. Dakikada geliştirdiği atakta yeni transferlerinden Alaattin’in attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 sona ererken Armutlu Belediyespor puanını 25’e yükseltti.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger