‘İşimiz bitmedi’

19 Mart 2013 Salı0 yorum


Zonguldakspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, futbolcularını uyardı
Zonguldakspor Teknik  Patronu Raşit  Çalık, futbolcularını  rehavete kapılmamaları konusunda uyararak, ‘Henüz işimiz bitmedi. Şampiyon olmak için kazanmamız gereken 5 maç, almamız gereken 15 puan var. Aynı ciddiyette yolumuza devam etmeliyiz.” dedi. Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grup’ta  lider durumda bulunan Zonguldakspor,  hafta sonu oynadığı maçta Kozlu Belediyespor’u 4-1 yendi. İkinci sıradaki Adliye’nin Bartın karşısında 3-0 kaybetmesinin ardından  en yakın takipçisi  ile  arasındaki puan farkını 6’ya çıkartan Kırmızı-Lacivertli ekip , hedefine  bir adım daha yaklaştı. Ligin daha bitmediğini ve kazanılması gereken 5 maçın daha olduğunu belirten Teknik Patron  Raşit Çalık,  futbolcularını rehavete kapılmamaları  konusunda uyardı. Çalık yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Pazar günü oynadığımız maçlar sonunda biz kazandık. Takipçimiz Adliye kaybetti.
 Aramızdaki 3 puanlık fark 6’ya çıktı. Bu sonuçlar bize biraz daha avantaj sağladı. Ancak lig daha bitmedi. Oynanması ve kazanmamız  gereken 5 maç, almamız gereken 15 puan var.  Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Şu anda bir avantajımız var. Bu avantajı lig sonuna kadar devam ettirip, sezon sonunu hedefimize ulaşmak istiyoruz.  Biz kalan 5 maçımıza da aynı ciddiyette çıkarak  kayıp yaşamadan hedefimize ulaşmak istiyoruz.”
ELMAS  ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPBAŞI YAPACAK
 Bölgesel Lig’de 24 Mart Pazar günü oynanması gereken maçlar, aynı tarihte Üniversite sınavları yapılacağı için  TFF tarafından 26 Mart’a ertelendi. Lige verilen sınav  arası nedeni ile Zonguldaksporlu futbolculara Çarşamba gününe kadar izin verildi. Kozlu maçı sonrası izin verilen futbolcular, Çarşamba günü saat 15.00’te kendi tesislerinde toplanarak 26 Mart’ta oynayacakları Sincan maçı hazırlıklarına başlayacaklar.
(Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün)
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger