Tekirdağsporda Olağan Kararlar Alındı

20 Mart 2013 Çarşamba0 yorum


19 Mart Salı günü Gürsel Erbap Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı Tekirdağspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. 

19 Mart Salı günü Gürsel Erbap Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı Tekirdağspor Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. 2012-2013 sezonu içerisinde otuzuncusu gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'na; Başkan Yardımcımız Eyüp Yiğiter, Genel Sekreter Kadri Atıcılar, Genel Kaptan Tufan Yıldırım, Muhasip Üye Ünal Günay, Taraftardan Sorumlu Üye Emin Benan Utku ve Refik Akçakaya katıldı.

Toplantıda bugüne kadar gelinen noktada kulübün sportif durumu değerlendirilirken, önümüzde ki karşılaşmaların da kritiği yapıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantı da, hafta sonu Namık Kemal Stadyumunda oynanan Tekirdağspor - Çerkezköyspor maçı teknik değerlendirmesi yapılarak, üyeler görüşlerini bildirdi.

Namık Kemal Stadyumunda görev yapan basın çalışanlarının sorunlarının da konuşulduğu toplantıda, Kulübümüze iletilen sorunların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne iletilmesi ve sorunların çözümü için katkıda bulunulması kararlaştırıldı.

26 Mart Salı günü deplasmanda oynanacak olan kritik İncirlispor maçı öncesi karşılaşmayla ilgili analizde bulunan Yönetim Kurulu üyeleri, ikinci devre sadece bir mağlubiyet almış bir ekiple mücadele edeceklerini bunun da maçın önemini daha da arttırdığını belirttiler.

Teknik direktör Mehmet Ali Cinar takımın teknik durumu ve kalan maçlarla ilgili değerlendirmelsini yaparak, takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu ve şampiyonluğa inandıklarını belirtti.


Yönetim Kurulumuz, TFF ve Merkez Hakem Komitesi’ne dilekçeyle birlikte başvurarak, 11. grupta oynanacak olan tüm maçların aynı gün ve saatte oynanmasını ve bu maçlara grupta mücadele eden illerin dışındaki illerden hakemlerin atanmasını talep etme kararı aldı.

Başkanımız Gürsel Erbap toplantı sonrası yaptığı açıklamada: “ Çok zorlu bir virajın içerisindeyiz. Bu virajda şampiyon olmak istiyorsak puan kaybı yaşamamalıyız. Bizler teknik heyet ve sporcularımızın her şartta yanlarında olduk ve desteklerimizi esirgemedik. Onlarda şampiyonluk yolunda önemli başarılara imza atarak takımlarını bu noktaya kadar getirdi. İnanıyorum ki İncirlispor maçında da tüm sporcularımız yeteneklerini ortaya koyarak takım ruhunu sahaya yansıtacak ve bizleri mutlu edecek olan sonuçla sahadan ayrılacaktır.” Dedi.

Başkanımız Gürsel Erbap; tüm Tekirdağ'ın şampiyonluk için kenetlendiğini, bu havanın sürdürülmesi için taraftar, sivil toplum kuruluşları ve Tekirdağ’ın ileri gelenlerinin Tekirdağspor çatısı altında birleşerek maddi ve manevi destekte bulunması gerektiğini ifade etti.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger