İskilip 90'da Güldü 4-3

8 Nisan 2013 Pazartesi0 yorum


SAHA: İskilip İlçe
İSKİLİP BELEDİYESPOR: Utku, Orhan, Alparslan, Salih, Ali, Hüseyin, Turgay, Cengiz, Hakan, Osman, Engin
GEREDESPOR: Muhammed, İbrahim, Sait, Frank Emaka, Tolga, Alper, Hurşit, Onur, Çetin, Seyit, Nazif
SARI KARTLAR: Turgay, Orhan, Cengiz (İskilip Belediyespor), Frank, Tolga (Gerede)
Goller: Dk. 35 ve 42 Osman Gıdık, Dk. 50 Cengiz, Dk. 90+4 Turgay (İskilip Belediyespor), Dk. 16, 20 ve 26 Hurşit (Gerede)


Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden İskilip Belediyespor 3-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-3 kazandı.
Ligin bitimine 3 hafta kala dün kendi sahasında Geredespor’u konuk eden İskilip Belediyespor ilk yarısını 3-2 geride kapattığı karşılaşmanın 90+4.dakikasında Turgay’ın kaydettiği golle sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrılmayı başardı ve hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.
Maça iyi başlayamayan İskilip Belediyespor karşılaşmada bir anda 3-0 geriye düştü. Geredespor’un başarılı futbolcusu Hurşit 16, 20 ve 26. dakikalarda kaydettiği gollerle takımını bir anda 3-0’lık üstünlüğe taşıyan isim oldu.
Kalesinde gördüğü peş peşe gollerin ardından şaşkınlığı üzerinden atan İskilip Belediyespor, 35.dakikada golcü futbolcusu Osman Gıdık ile aradaki farkı 2’ye indirmeyi başardı. İlk yarının son dakikalarına doğru tekrar sahneye çıkan Osman aradaki farkı 1’e indirirken takımının soyunma odasına umutlu gitmesini sağladı.
İkinci yarının başlaması ile baskılı bir futbol sergileyen İskilip Belediyespor 50.dakikada Cengiz ile beraberliği yakalamayı başardı. Galibiyet golü için rakip kaleye üst üste ataklar geliştiren İskilip Belediyespor bu ataklardan eli boş dönerken 90+4.dakikada Turgay takımına galibiyeti ve 3 puanı getiren golü Gerede ağlarına gönderdi.
İskilip Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 25’e yükseltti.
Spor servisi
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger