Şampiyon Taraftar

15 Nisan 2013 Pazartesi1yorum

Bal ligi 11. grupta şampiyon Tuzlaspor oldu.
En yakın takipçisi Tekirdağsporun 2 puan önünde ipi gögüsledi, Tekirdağspor çok ufak ayrıntılarla şampiyonluğu kaybetti, Kendi ayarındaki takımların bazılarını Namık Kemal stadından puansız gönderirken en kritik sayılabilecek maçta Sultanbeylispora yenildi. Ardından Çerkezköysporun Tuzlasporla berabere kaldığı hafta Edirneden 1 puanla dönerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı, Çıkmadık candan ümit kesilmez misali yinede dün Tuzlasporun İncirli maçındaydı akıllar ama gönülden geçen olmadı Tuzla galip geldi.
Tekirdağsporda yıllardır Türkiyenin en önemli derbileri arasında gösterilen Lüleburgazsporu konuk etti.
Tekirdağspor-Lüleburgazspor hafta arasında Bir çok oyuncusu tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedilen Tekirdağspor 18i bulmak için altyapıdan 1-2 oyuncuyu kadroya dahil etti. Rakip Lüleburgaz olunca Tekirdağda eksik falan anlamaz taraftar o maç ka-za-nı-la-cak.
Öylede Oldu Daha ilk yarıda işi bitirdi Tekirdağspor 3-0

Taraftar anlamaz maç kazanılacak dedikya, bu taraftar çok sabretti 2004 yılından beri amatörde olan taraftar yine sağduyulu bir şekilde stadı terketti. Tekirdağsporu 11. Grupta Tekirdağspor yapan arkasındaki taraftar gücüydü stadı her maçta çoğu stadda ücretsiz olmasına rağmen 150-200 kişi desteklerken ücretli olan Namık Kemal stadında taraftar ortalama 3500-4000 kişiyle destek verdi. Bu taraftara şampiyonluk kısmet olmadı ama taraftarın kendisi zaten ŞAMPİYONDU...
Ferdi Güler/Tekirdağ
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

17 Nisan 2013 05:35

Bir takımın şampiyon olması demek o ligde ipi göğüslemesi anlamı taşımaz
heleki bu takım amatör lig'De oynuyor rakiplerinin aksine biletli inanan seyircisi ve taraftarı ile belli şartlarda bunu yapıyorsa ŞEREFİ ile oynayıp HAKKI ile kazanarak zaten herkesin gönlünde şampiyon olmuş demektedir.Bu sezon'ki inanç ve özveri ile önümüzdeki yıllarda hedef hiçte uzak değil TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON TARAFTAR.

Yorum Gönder
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger