İskilip Çorumsporlu Oyunculara Kanca Attı

9 Mayıs 2013 Perşembe0 yorum


Gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi Çorumspor ile birlikte temsil edecek olan İskilip Belediyespor yeni sezona genç bir kadro ile başlamak bu doğrultuda Çorumspor’un genç futbolcularını da kadrosuna katmak istiyor.
İskilip Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Armutçu, gelecek sezon ligde daha genç ve daha çok koşan bir takım ile mücadele etmek istediklerini söyledi. Armutçu, takım olarak yaş ortalamalarının yüksek olduğuna dikkat çekerek başladığı açıklamalarında şunları söyledi.
Armutçu " İskilip Belediyespor olarak gelecek yıl daha genç bir kadro ile mücadele etmek istiyoruz. Kadromuzda tecrübeli ve kaliteli oyuncularımız var ancak yaş ortalamamız yüksek takımımızın gelecek yıl genç ve kaliteli futbolculara ihtiyacı var. Yeni sezonda daha çok koşan ve daha çok mücadele eden bir İskilip Belediyespor yaratmak istiyoruz." Dedi.
ÇORUMSPORLU FUTBOLCULARA TEKLİF SUNACAĞIZ
Genç bir takım yaratma hedefinde önceliklerinin Çorumspor’un genç futbolcuları olduğunu belirten Armutçu, "Çorumspor’da transfer döneminde profesyonel takımlara transferi gerçekleşmeyen genç futbolcu kardeşlerimize teklif sunacağız. Bu anlamda İskilip Belediye Başkanı Numan Sezerve kulüp başkanımız Melih Alpsar’ın desteklerini yanımıza alacağız. Gelecek yıl kadromuzu 22 futbolcudan oluşturmak istiyoruz. Kadromuzda yer alan futbolcularımıza garanti maaş artı sigorta bağlayacağız. Bana göre genç ve kendisini ispatlamak isteyen futbolcular için cazip bir kulüp olacağımızı düşünüyorum."
TEMMUZ’DA SEÇMELER YAPACAĞIZ
İskilip Belediyespor olarak Temmuz ayı içinde futbolcu seçmeleri düzenleyeceklerini de belirten Armutçu, il içinden, ilçelerimizden, yakın illerden futbolcu transferi de gündemimizde. Futbolcu arayışlarına ilave olarak Temmuz ayı içinde de futbolcu seçmeleri düzenleyeceklerini dile getiren teknik adam, futbolcu seçmelerinden de yetenekli futbolculara kadrolarında şans vermek istediklerini söyledi.
Adnan Yalçın
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger