İskilipmi, Çimentospormu?

4 Mayıs 2013 Cumartesi0 yorum


Çorum’u önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takım bugün İskilip Belediyespor ile Çimentospor arasındaki baraj maçından sonra beli olacak. Bugün saat 16.00’da 1 nolu dış sahada başlayacak baraj maçını kazanan takım önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’un iki temsilcisinden birisi olacak.


Geçtiğimiz sezon, Çorum Belediyespor’un şampiyon olarak 3. lige yükselmesi nedeniyle direk olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen İskilip Belediyespor ilk sezonunda ligi 12. sırada bitirerek il şampiyonu ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.


Çimentospor ise uzun lig maratonundan şampiyon olarak ayrılarak baraj maçında İskilip Belediyespor’un rakibi oldu. Kadro yapılarına itibariyle İskilip Belediyespor çok daha tecrübeli bir yapıya sahip. Çimentospor ise mücadelesi ile tecrübe eksiğini gideren bir görüntü veriyor.


1 nolu dış sahada oynanacak maçın normal süresinin berabere bitmesi halinde karşılaşma 15’er dakikalık iki devre halinde uzatılacak yine eşitlik bozulmazsa kazanan takımı belirlemek için penaltı atışlarına geçilecek.


Maç öncesi iki takım yönetimi ve teknik adamları dostluk mesajları verdiler. Gerek İskilip Belediyespor gerekse Çimentospor baraj maçının centilmence geçmesi ve hakedenen kazanması dileğinde bulundular. Karşılaşmaya özellikle İskilip Belediyespor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger