Muğlaspor Yönetimi Büyük Düşünüyor

20 Haziran 2013 Perşembe0 yorum


Muğlaspor Transfer Komitesi çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde 5 futbolcu, dış transferde 3. ligde gol kralı olmuş bir futbolcuyla prensipte ön anlaşma sağlandı. Teknik direktör için şu ana kadar bazı isimlerle görüşen komite, bu hafta içinde teknik direktör transferi bitirmek istiyor. Öte yandan yönetim kurulu basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. Basın Sözcüsü Eskihisarlı, “Biz yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ancak camiadan maddi destek bekliyoruz” dedi.

Ekrem Orhan

Muğlaspor Yönetim Kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi. Toplantıda Kemal Dirikan’ın vefatından duyulan üzüntü dile getirildi. Kemal Dirikan’ın cenaze törenine katıldığı için toplantıda Kulüp Başkanı Eminer İçten bulunmazken, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Öztep, Gültekin akça, Salih Tufan, Abdullah Eskihisarlı ve Fatih Çerçi hazır bulundu.

Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihasarlı kahvaltılı toplantıda ve daha sonra Devrim Spor Servisinin sorularını cevaplandırırken yaptığı açıklamada, kamuoyuna maddi destek konusunda çağrıda bulundu. Eskihisarlı, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Muğlaspor'un önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirlediğini ve transfer çalışmalarını bu yönde gerçekleştireceğini söyledi.

Büyükşehirliğe yakışan Muğla'nın ismini taşıyan iyi bir takım olması gerektiğini belirten Eskihisarlı, Muğla halkının kendilerine destek vermesini istedi.

Şampiyonluk hedeflerinde iyi bir transfer çalışması yürüteceklerini kaydeden Abdullah Eskihisarlı, bu dönem yapacakları transferler ile şampiyonluk yolunda koşacaklarını bildirdi. Eskihisarlı, “Kulübümüzün yapılandırılmış borcunun dışında sadece bir icra dosyası kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'na borcumuz kalmadı ve artık Federasyondan düzenli yardım geliyor. Büyükşehirin takımını oluşturma gayreti içindeyiz” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU BU HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK

Öte yandan Muğlaspor Transfer Komitesi çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor. Teknik direktör, iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren transfer komitesi bugüne kadar üç kulvarda önemli görüşmeler yaptı.

Basın sözcüsü Abdullah Eskisarlı bu yönde verdiği bilgilerinde şunları söyledi: “Büyük şehir olmuş Muğla’da bizde Yönetim Kurulu olarak büyük Muğlaspor’u oluşturmanın çalışmalarını yapıyoruz. Yeni sezon gerek kendi alt yapımız ve çevremizden ve gerekse dış transferde Muğlaspor’a layık, Muğlaspor’u hedefe götürecek olan futbolcuları kadromuza kazandırmanın çalışmaları içindeyiz. Bu konu üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz Muğlaspor’u zafere taşıyacak bir kadro oluşturmaktır.

Teknik direktör için bugüne kadar önceki Teknik Direktörümüz Nedim Tanrıver’nin yanı sıra geçmişte Muğlaspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan bazı isimlerle görüşmeler yaptık. Görüşmelerden memnunuz. Bu hafta içinde teknik direktör konusunu bitirmek istiyoruz.

Bununla birlikte iç ve dış transfer çalışmalarımız da devam ediyor. İç transferde şu ana kadar 5 futbolcuyla dış transferde ise kendi liginde gol kralı olmuş bir futbolcuyla prensipte anlaştık. Ayrıca görüşme halinde olduğumuz futbolcular var” dedi.
KAYNAK: MUĞLADEVRİM GAZETESİ
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger