Tekirdağspor İç Transferde 2 Oyuncusuyla Nikah Tazeledi

14 Haziran 2013 Cuma0 yorum


Tekirdağspor Kulübü, yenilenen Yönetim Kurulunun ardından yeni sezon için ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Tekirdağspor Kulübü, yenilenen Yönetim Kurulunun ardından yeni sezon için ilk transferlerini gerçekleştirdi.  
Tekirdağspor Kulübümüz geçen sezon Velimeşe Belediyespor’dan transfer ettiği ve bu sezon oynadığı yirmi üç maçta yirmi üç gol atma başarısı gösteren Bölgesel Amatör Lig 11. grup gol kralı Birol Öztürk ve on beş yıldır Tekirdağspor forması giyen kaleci Furkan Batuhan Cebi’yle anlaşmaya vardı.
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Orhan Çebi’nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Akçaoğlu, Sadık Baş, İsmet Teberoğlu, Atakan Tuncel, Ercan Kısa, Ali Rıza Adalı  katıldı.
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Orhan Çebi imza öncesi yaptığı açıklamada: “Tekirdağsporumuza katkı sağlayacağına inandığımız iki sporcumuzla anlaşmaya varmış bulunuyoruz. Umut ediyorum ki arkadaşlarımız bu sezon bizleri mahcup etmeyerek Tekirdağspor’a yakışır bir oyun ve mücadele yapısı sergileyecek ve bizlerin başarısına büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.
Birol Öztürk imza sonrası yaptığı açıklamada: “Tekirdağspor’la geçen sezon çok iyi bir sezon geçirdim. Tekirdağ’da yarım kalmış bir şampiyonluk sevinci bıraktık, bu sezon onu tamamlamak için elimden gelen tüm katkıyı takımımın başarısı için göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Birol Öztürk’ün ardından konuşan Furkan Batuhan Çebi sezon sonunda hoş olmayan birazda fevri bir sebep dolayısıyla takımımdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Ancak yuvama tekrardan döndüğüm için çok sevinçliyim. Bu sezon çok daha fazla mücadele ederek takımıma katkı sağlamak için tüm gücümle çalışacağım. Attığım bu imzanın camiamıza hayırlı olmasını dilerim.” ifadesini kullandı.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger