Yok Böyle Bir Sözleşme...

7 Haziran 2013 Cuma0 yorum


Real Madrid'de, Neymar'ın transfer edilememesi üzerine gözler Ronaldo'ya çevirdi. 

Neymar'ı listesine alan ancak Brezilyalı oyuncunun Barcelona'ya gitmesinin üzerine Ronaldo'yu kaybetmek istemeyen İspanyol devi, Portekizli oyuncunun kalması için seferber oldu. Real, daha önce yeni sözleşme teklifini kabul etmediği haberleri basına yansıyan Ronaldo için yeni bir teklifle gidecek. 

İspanyol medyasında çıkan haberlere göre, yıldız oyuncu 2018'e kadar sürecek yeni sözleşmeyi kabul ettiği takdirde yıllık 10 milyon Euro olan sözleşme bedeli 14 milyon Euro'ya çıkacak. Ronaldo teklifi kabul ettiği takdirde bu bu süre içerisinde sadece kulüpten yaklaşık 60 milyon Euro kazanacak. 

Portekizli oyuncuya, kazanılacak şampiyonluk, atacağı goller ve Altın Top ödülünü kazanması durumunda ekstra prim ödenecek.  

İspanya'da Ronaldo'ya transfer teklifleri olduğu yönünde haberler de çıktı. Bir İspanyol televizyonu yıldız oyuncuya Fransa'dan reddedemeyeceği bir teklif geldiğini duyurdu. Paris Saint Germain'in teklifi yapan kulüp olduğu öne sürülürken, vergiler çıkıldığında yıldız isme yılda 17 milyon Euro teklif edildiği belirtildi. 

(ligtv.com.tr)
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger