Hedef Şampiyonluk

8 Temmuz 2013 Pazartesi0 yorum


Muğlaspor transfer çalışmalarını sürdürürken kulüp başkanı Eminer İçten “Hedefi olan Muğlaspor sevdalısı futbolculardan oluşacak takım kuracağız” dedi.
 Ekrem Orhan
Muğlaspor’da transfer çalışmaları önceden belirlendiği hedefler doğrultusunda devam ediyor. Muğlaspor trnsfer komitesi geçtiğimiz sezonki 25 kişilik kadrodan şu ana kadar Gökhan Kabayel, Süleyman Çelik, Emirhan Kılıç,  Ali Tokat ve Fatih Göçer(Kaleci), Salih Sarıoğlu, Şahin Ekinci, Erkin Özgen, Erdi Kurnaz, Deniz Yumurtacı, Emirhan kılıç, Ulaş Çetin, Fatih Çelebi, Cemil şen ve Volkan Duru ile anlşırken, Nazilli Yıldızgücüspor’dan transfer edilen üç genç futbolcunun da U-19 kapasitesinde olduğu açıklandı.

Kulübün borçlarını ödemeyi birinci planda tutan Muğlaspor yönetim kurulu geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Transfer 1990 doğumlu altı futbolcu transferi yapmayan Muğlaspor transfer komitesi şu ana kadar uyguladığı  pahalı dış transfer yerine daha çok kendi alt yapısındaki gençlere önem ve ağırlık verme felsefesini sürdürecek.İÇTEN “HEDEFİ OLAN TAKIM KURACAĞIZ Muğlaspor kulübü başkanı Eminer İçten hedefi olan bir takım yaratacaklarını belirtti.  İçten Devrim Spor servisine özetle şunları söyledi“ Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun 25 kişilik kadrosundan şu ana kadar 14 futbolcu ila anlaşıldı. Bazı futbolcularımız ise başka transfer oldu. Gidenlerin yeri U-19 takımızdaki kendi futbolcularımız ile takviye edilecektir. Transferdeki hedefimizi bugüne kadar defalarca açıkladık. Kimse bizden pahalı dış transfer beklemesin. 1990 doğumlu altında futbolcu transferi yapmıyoruz. Oluşturacağımız kadroda yer alacak futbolcular Formasını terleten, kafasını tekmeye uzatan, Muğlaspor formasını terleriyle ıslatan, Muğlaspor ve kendisinin başarısı için savaşan, Muğla ve Muğlaspor sevdalısı, istikbal vadeden genç ve yetenekli futbolcular olacaktır. Kuracağımız kadro gelecekte hedefine ulaşacak ve Muğlaspor’u layık olduğu yere getireceğiz” dedi.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger