Karsspor 1 Puanı Kurtardı

21 Kasım 2014 Cuma0 yorum

Karsspor 1 - Rize Ardeşenspor 1Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2’nci grupta mücadele eden Karsspor Rize Ardeşenspor karşılaşmasından 1-1’lik sonuçla ayrılarak kente puanla döndü.

BAL Ligi’nden 3’ncü Lige çıkma mücadelesi veren Yeşil Beyazlı ekip deplasmanda oynadığı Ardeşenspor karşısında 1-0 yenik düşmesine rağmen 1-1’lik beraberliği yakalayarak taraftarlarının yüzünü güldü.

İşadamı Muharrem Yıldız’ın Kulüp Başkanı olduğu günden itibaren yaptığı transferlerle dikkat çeken Karsspor’un deplasmandan puanla dönmesinin sevincini yaşayan taraftarları Yeşil Beyazlı ekibin 3’ncü lige çıkacağına inanıyor.

Karsspor taraftarları, “Bu sezon iyi bir takım kuruldu. Kendi sahamızda iyi oynamamıza rağmen kötü sonuçlar aldık. Bu sonuçlar bizleri üzdü. Tabi takımı da zirveden uzaklaştırdı. Buna rağmen Erzincan galibiyeti tekrar bizleri ümitlendirdi. Ardından Ardeşen beraberliği lider ile aramızdaki puan farkı 7, yani henüz her şey bitmiş değil. 3 puanlı ligde 7 puan çok değil. Biz Karsspor’a inanıyoruz ve destekliyoruz” dediler.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger