Düzcespor'da 3 Yeni Transfer

23 Aralık 2015 Çarşamba0 yorum

Düzcespor yönetiminden 3 transfer. Ligin 2. Yarı hazırlıklarının Antalya Belek’te devam ettiği Düzcespor’da yönetim 3 futbolcu ile anlaştı. Teknik kadronun isteği doğrultusunda  takıma kazandırılan futbolcular takımla birlikte bugün ilk antrenmanlarını yaptı. İşte ligin .2 yarısında kırmızı lacivertli formayı giyecek 3 futbolcunun kısa futbol yaşantıları.

MURAT KAPAN

1986 İstanbul doğumlu Fazlı Kapan futbola Gaziosmanpaşaspor’da başladı. Sırasıyla Beylerbeyi,Lüleburgazspor, Nazillispor, 24 Erzincanspor, Sancaktepe Belediyespor ve Gölcükspor formaları giyen Murat Kapan 2015-2016 sezonunda 18 maçta Gölcükspor kalesini korudu ve 21 gol yedi.

ÖMÜREL FARUK İŞLER

Ömerel Faruk İşler 1994 Ümraniye doğumlu. Genç futbolcu Ümraniyespor dışında başka bir takımda oynamadı. Stoper mevkiinde oynayan Ömürel Faruk İşler bu sezon sadece 1 kez Ümraniyespor forması giydi.

FAZLI AYAN

1991 Bakırköy doğumlu Fazla Ayan  Büyükçekmecespor’da futbola başladı. İstanbulspor, Derincespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Batman Petrolspor formaları giyen Fazlı Ayan 2015-2016 sezonunda 16 maçta takımın formasını giydi ve 1 gol attı. Fazlı Ayan sağ kenar oyuncusu.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger