Osmancıkspor Orduda 3 Puan Peşinde

19 Aralık 2015 Cumartesi0 yorum

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Osmancıkspor ilk yarıdaki son deplasman maçında yarın Güzel Orduspor deplasmanında üç haftadır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yarın saat 13.30’da Ordu Durugöl 1 nolu sahada oynanacak maçta Osmancıkspor galip gelerek ligde çıkışa geçmek istiyor.
 
Üç haftalık bir galibiyet serisi yakalayan Osmancıkspor, sonraki üç haftada ise evinde oynadığı iki maçtan beraberlikle ayrılırken deplasmanda ise Amasyaspor’a mağlup oldu. Kırmızı Beyazlılar üç haftadır süren galibiyet hasretine yarın Güzel Orduspor deplasmanında son vermek amacında.
 
Ev sahibi takım ise bu sezon beklenen performansı gösteremedi. Geçtiğimiz haftalarda Teknik Heyet değişikliğine giden Güzel Orduspor, Zonguldakspor’da şampiyonluk yaşayan ve bu sezon ortasında görevi bırakan tecrübeli teknik adam Cahit Terzi ile anlaştı. Sahasındaki bu maçı kazanarak ligde alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.
 
Osmancıkspor tehlikeli bölgeyle arasındaki puan farkının kapanmaması içi deplasmanda oynayacağı bu maçta rakibi önünde önce gol yememek ve sonrada bulacağı gollerle maçı kazanmayı amaçlıyor. Osmancıkspor antrenörü Atilla Uğur, her maça olduğu gibi bu maçada kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
 
Rakiplerinin teknik direktör değişikliğinin ardından toparlanma sürecine girdiğini ancak bundan önceki maçlarda olduğu gibi çok mücadele ederek rakipleri önünde puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. Maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Uğur, futbolcularına güveninin tam olduğunu ve istediklerini alarak Osmancık’a döneceklerini söyledi.

www.corumhakimiyet.net
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger