Elde var “Hüsran”

18 Mart 2013 Pazartesi0 yorum



Bölgesel Amatör Lig(BAL)’de küme düşmemek için birbirleriyle yarışan MKE Kırıkkalespor ve Kırıkkale Yahşihanspor, haftayı aynı skorla (1-0) mağlup kapattı. Maçın başından sonuna kadar sayısız net pozisyona giren ve değerlendiremeyen Kırıkkale Yahşihansporlu futbolcular maç sonu büyük üzüntü yaşadı.
2 DİREK 1 GEÇERSİZ GOL


BAL’da kimin kalacağını belirlemeye 5 hafta kala, iki temsilcimiz de puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Tosya Belediyespor deplasmanına giden MKE Kırıkkalespor iyi futbolunu galibiyetle süsleyemedi. 67’in dakikada iptal olan golün öncesi ve sonrasında net pozisyonlara giren ve iki topu da direkten dönen MKE Kırıkkalespor, 75’inci dakikadan itibaren 10 kişi oynayan rakip karşısında bir türlü aradığı golü bulamadı. Tosya Belediyespor 58. dakikada bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. MKE Kırıkkalespor’da ise kaçan gollerin üzüntüsü yaşandı.

UĞUR’SUZ’ YAHŞİHAN

Başpınar Stadı’nda Bolu temsilcisi Gerede’yi ağırlayan Kırıkkale Yahşihanspor ise maçın ilk 2 dakikasından itibaren etkili pozisyonlar bulmaya başladı. Mavi-Beyazlı temsilcimizin gol umudu Hasan Uğur Kardal maçın henüz başında kaleciye karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin kucağına bıraktı. İlerleyen dakikalarda yine net pozisyonlar bulan ancak gol vuruşunu yapamayan Kırıkkale Yahşihansporlu futbolcular geçen dakikalarla stresli anlar yaşadılar.  Maçın ilk yarısında Murat Çalışkan, Kasım ve Uğur Kardal’la pozisyonlara giren ancak üstünlük sayısına ulaşamayan temsilcimiz, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

YEMİN EDERİM ‘GOL’ HOCAM

Maçın ikinci yarısında da topa sahip olan Kırıkkale Yahşihanspor, yine sağ kanattan organize ataklarla rakip kaleye yüklendi. Murat Çalışkan ve Uğur Kardal bu dakikalarda net pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 65’inci dakikasında defans arkasına koşu yapan Uğur Kardal, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturdu. Ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. Uğur’un pozisyona itirazı ise, ‘Yemin ederim gol hocam’ şeklinde oldu.

UMUTLAR 72’DE YIKILDI

Dakikalar 72’yi gösterirken sol kanattan kontra atak yakalayan Gerespor, bu atağı gole çevirerek Kırıkkale Yahşihanspor’un umutlarını yıktı. 75’inci dakikada yine kontra atakta yere düşen Ali, hakemin devam kararına itiraz edince ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. 9 kişi kalan rakibi karşısında eşitlik sayısını bulmaya çalışan temsilcimizde Rıdvan’ın oyuna girmesi de skoru değiştiremedi. Ceza sahası içerisinde sayısız pozisyona giren temsilcimiz, yine golü bulamadı.

DEĞİŞİKLİKLER ELEŞTİRİLDİ

Uzatma dakikaları da skoru değiştirecek gole sahne olmayınca Kırıkkale Yahşihanspor, MKE Kırıkkalespor’un kaybettiği haftada mağlup olarak yine büyük bir fırsatı kaçırdı. Maç sonunda büyük üzüntü yaşayan Kırıkkale Yahşihansporlu futbolcuları, Geresporlu oyuncular teselli etti. 90 dakika boyunca hiç susmayan ve oyuncularını motive etmeye çalışan Teknik Direktör Bülent Ayan beklenen değişikliklerde geç kaldığı konusunda eleştirildi.   

5 HAFTA KALDI

BAL’dan düşmemek için birbirleriyle yarışan MKE Kırıkkalespor ve Kırıkkale Yahşihanspor birbirinin kopyası iki maçla haftayı mağlup kapattı. Aradaki puan farkı 3’te kaldı. Kırıkkale Yahşihanspor’u ilerleyen haftalarda birbirinden zorlu müsabakalar bekliyor.  MKE Kırıkkalespor ligin bitimine 5 hafta kala avantajını korurken, Kırıkkale Yahşihanspor’un puan farkını kapatmak için yakaladığı fırsatları değerlendirememesi ise hayal kırıklığı yarattı. 
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger