Kızılcabölükspor 3 puanı 3 golle aldı

18 Mart 2013 Pazartesi0 yorum

Zorlu Manavgat deplasmanında darp edilen, kırmızı kart gören temsilcimiz 45 dakika 10 kişi oynadığı maçtan 3-0 lık galibiyetle döndü.
Zorlu Manavgat deplasmanında darp edilen, kırmızı kart gören temsilcimiz 45 dakika 10 kişi oynadığı maçtan 3-0 lık galibiyetle döndü. Maçın hemen ardından hastanede soluğu alan sarı kırmızılılarda Ergin in kaburgalarında hafif derecede çatlakların olduğu belirlendi.

Ligin 21. haftasında deplasmanda Manavgat Belediyespor ile karşılaşan Kızılcabölükspor karşılaşmaya Göksal, Ali, Nazmi, Samet, Yasin, Cem, Ergin, Latif, Orhan, Aytaç ve Çağrı kadrosu ile çıktı. Temsilcimizin golleri Çağrı, Orhan ve Ergin den geldi. Kızılcabölükspor da oyuna sonradan Burak, Ahmet Kafes ve Rıza girdi.

İlk yarının devre arasında Kızılcabölükspor lu Samet Kartop a saldırıda bulunan Manavgatlı lı futbolculara karşılık veren Samet, devre arasında hakem tarafından ihraç edildi. Rakibiyle girdiği mücadelede ters düşen tecrübeli futbolcu Ergin maçı yarı da bırakıp hastaneye kaldırıldı.

ERGİN İN DURUMU BELLİ DEĞİL

Karşılaşmanın ardından çok mutlu olduklarını dile getiren Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Artık hata yapmak gibi bir lüksümüz yok. Deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız. Ergin in şu anda durumu belli değil. Doktorlar dinlendirilmesini söylediler. Hafta içinde tekrardan kontrol ettireceğiz. Ergin bizim için çok değerli bir futbolcudur. En kısa sürede sahalara dönmesi için seferberlik ilan edeceğiz dedi.

Kaynak: Denizli Futbol - www.denizlifutbol.com
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger