Armutçu: Ligde Kalacağız

16 Nisan 2013 Salı0 yorum

Bölgesel Aamatör Lig 6. Grup’ta küme düşmeme mücadele veren İskilip Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Armutçu demecinde Adliyespor maçına ve Tosya Belediyespor ile oynayacakları son karşılaşmaya da değindi.
Şimdiye kadar hakemler hakkında hiç konuşmadığına dikkat çeken Armutçu, Adliyespor maçının hakeminin maçın sonucunda direk etkisi olduğunun altını çizdi. Armutçu " Maçın orta hakemi, karşılaşmanın 5. dakikasında Adliyesporlu oyuncuların dahi şaşırdığı penaltı kararı ile takım olarak bizi oyundan düşürdü. Diyebilirim ki, biz bu maçı hakem hatasından kaybettik. Karşılaşma hakkında söylenecek fazla bir söz yok. Artık bu maçı unuttuk, son maçımız olan Tosya Belediyespor maçına odaklanmaya çalışacağız.
Tosya Belediyespor karşılaşması bizim ligde kalıp kalmayacağımızı belirleyecek. Hafta içinde tüm hazırlıklarımızı İskilip’te gerçekleştireceğiz. Tosya maçına ilçe olarak her bünyemizle hazırlanacağız. Tosya Belediyespor karşılaşmasının centilmenlik ölçüleri içinde bize yakışan mücadele ile kazanacağımıza inancım tamdır. Önceki açıklamalarımda söylediğim gibi Tosya Belediyespor’u yenerek kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" dedi.
Adnan Yalçın


 http://yildizhaber.com
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger