İskilip İstediğini Aldı 2-0

22 Nisan 2013 Pazartesi0 yorum

Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’u temsil eden İskilip Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Tosya Belediyespor’u 2-0 yenerek küme düşmekten kurtuldu. İskilip Belediyespor, BAL ligine devam etmek için 1. Amatör Küme şampiyonu Çimentospor ile baraj maçı oynayacak.
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta ligin son haftasına kadar korkulu rüyalar gören İskilip Belediyespor 36 ve 65. Dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve ligde kalmayı başardı.
İskilip İlçe Sahasında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 1.500 civarında İskilip Belediyespor taraftarı da takip etti. Taraftar desteğini de arkasına alan İskilip Belediyespor Tosya Belediyespor kalesinde gol ararken 36.dakikada Turgay’ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Günü başarılı isimlerinden Osman Gıdık 65.dakikada takımını 2 farklı üstünlüğe taşırken yakaladığı 3-4 net gol pozisyonundan da faydalanamadı.
Sahasında aldığı 3 puan ile ligi kapatan İskilip Belediyespor ileriki bir tarihte Çimentospor ile baraj maçı oynayacak.


 İSKİLİP BELEDİYESPOR: 2
TOSYA BELEDİYESPOR: 0
SAHA: İskilip İlçe
HAKEMLER: Aytaç Bayram, Akif Doğan, Fatih Yılmaz
İSKİLİP BELEDİYESPOR: Utku (Ahmet), Orhan (Cengiz), Osman Boran, Salih, Ali, Hüseyin, Turgay, Emrecan (Yunus), Hakan, Osman Gıdık, İlker.
TOSYA BELEDİYESPOR: Hasan, Özgür, İsmail, Yücel (Fatih), Mehmet Azemoğlu, Tevfik, Uğur (Salim), Yavuz, Mahmut, Mehmet Maral, Ömer (Çetin)
GOLLER: Dk. 36 Turgay, Dk.65 Osman Gıdık

 http://yildizhaber.com

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger