Belediye Başkanı Destek İstedi

6 Haziran 2013 Perşembe0 yorum


Yeni sezon için imkanlar ölçüsünde bir kadro kuracaklarını ve geçen sezonki takımdan 5 futbolcunun kalacağını belirten Sezer, ilçedeki sanayici ve işadamları ise odalardan destek istedi.

İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan İskilip Belediyespor’un yükünün ilçe tarafından paylaşılması gerektiğini ifade ederken, özellikle ilçedeki odalara büyük görevler düştüğünü söyledi.
İskilipspor’un şampiyonluk kupasının verildiği törende konuşan Başkan Sezer, İskilip Belediyespor’un BAL’daki ilk sezonunda tüm zorluklara rağmen ligde kalmayı başardığını dile getirirken, yeni sezon için ilçeden destek istedi. Sezer, “Bölgesel Amatör Lig, ilçemizin tanıtımı için çok iyi bir ortam. Bu pazarda kulübün bütün yükünün Belediye’nin omuzlarına bırakılması doğru değil. Belediye olarak bu yükün altından kalkmamız mümkün değil. İskilip’teki sanayici ve işadamları ile beş büyük odanın desteği çok önemli. Her oda bir futbolcunun maliyetini karşılasa sorun büyük ölçüde çözülmüş olacak. Eğer bu destek sağlanırsa yeni sezonda daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Başkan Sezer, özel sohbet sırasında ise, geçtiğimiz sezonki kadrodan sadece 5 futbolcuyu tutacaklarını dile getirirken, yeni bir kadro oluşturacaklarını ifade etti. Sezer, geçen sezon iki olaydan dolayı üzüntüsünün devam ettiğini belirtirken, bunlardan birinin futbolcuların forma bırakma eyleminin, diğerinin ise sezon sonunda yaptıkları açıklamada kullandıkları “yarım kâse çorba” ifadesinin olduğunu dile getirdi.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger