Burak Yılmaza Beyaz Eşya Benzetmesi

14 Haziran 2013 Cuma0 yorum

Geçen sezon müthiş bir performans gösteren ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle Avrupa'nın gündemine oturan Burak'ı hayranlıkla izleyen Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, yıldız oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çaldı.

"BURAK YILMAZ BEYAZ EŞYA DEĞİL"

Takvim'in haberine göre Cerezo'nun Burak Yılmaz'ı Galatasaray'dan resmen istediği ortaya çıkarken Sarı-Kırmızılı golcü için her yıl 5 milyon Euro olmak üzere 5 yılda toplam 25 milyon Euro önerisine olumsuz yanıt verdi. A.Madrid'in yıllık yapılacak ödemeleri de 1 milyon Euro'dan 5 taksitte ödemeyi planlaması Galatasaray Yönetimi tarafından kabul görmedi. Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın,"Burak Yılmaz gibi bir oyuncuyu bu şartlarda satmamızı kimse bizden beklemesin. Burak Yılmaz beyaz eşya değil. Böyle bir teklifi düşünmemiz bile söz konusu olamaz" dediği öne sürüldü.

ATLETİCO MADRİD BAŞKANI PES ETMİYOR

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun buna rağmen Burak Yılmaz'ın peşini bırakmayı düşünmediği öne sürüldü. Galatasaray'a yeni bir teklif sunmaya hazırlanan Cerezo'nun kendi yönetimiyle konuşarak nasıl bir yol izleyeceklerini belirleyeceği iddia edildi. A.Madrid'in yeni teklifini bu hafta iletmesi bekleniyor.

BURAK AVRUPA'DA REKABET YARATTI

Burak Yılmaz geçen sezon gösterdiği müthiş performansla Galatasaray'ın başarısında çok büyük pay sahibi oldu. Sarı-Kırmızılı oyuncu ligde 24, Şampiyonlar Ligi'nde de 8 gol atarak takımını sırtladı. Özellikle Avrupa'da attığı şık gollerle dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger