Diyarbakırspor Şampiyonluk İçin Düğmeye Bastı

14 Haziran 2013 Cuma0 yorum



Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Diyarbakırspor'da transferler başladı.
Kulüp Kayyum adayı Ramazan Tugay bugün görüştüğü Kadir Can ve Veysi Süngü'nün transferlerini gerçekleştirdiklerini, iki oyuncuda burada olmaktan gurur duyacaklarını söylediler İlk olarak takıma Erhan Ölker gibi çok değerli bir oyuncuyu kazandırdıktan sonra transfer görüşmelerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.
Ramazan Tugay, Oktay Özen ile de bugün bir görüşme yaptıklarını, düşünmek için 1-2 gün süre istedğini kaydederek şunları söyledi: "Diyarbakırspor'u bu yıl şampiyon yapacak kadroyu oluşturuyoruz. Diyarbakırspor gibi mazisi başarılarla dolu bir kulüpte, bizlere yarın sorun çıkarmayaacak, özellikle giydiği Yeşil-Kırmızı formanın hakkını verebilecek, gerçekten bu kulübe gönül vermiş sporcu kardeşlerimizle tek tek görüşüyoruz. Transfer bedellerini daha önceden açıkladığımız gibi 1 TL olarak belirledik. Fakat gelirimiz olur olmaz, hepsine hiç bir ayrıma girmeksizin tüm oyuncu ve teknik ekibimize vermeyi düşünüyoruz. Bizlere evet diyen hiç bir futbolcu kardeşimiz paranın lafını bile etmiyorlar. "Bu işte ben de varım" diyerek, feda yapmaya geliyorlar. Şimdi Diyarbakırspor'umuzu ayağa kaldırma, yaşatma zamanıdır. Erhan'dan sonra Kadir Can ve kaleci Veysi Süngü ile kesin olarak anlaştık. Diyarbakırsporumuza hayırlı ve uğurlu olsun.
Oktay Özen'lede görüştük bizden bir kaç gin süre istedi, onunda takımımıza katılmasını istiyoruz Bizim gurubumuzdaki kulüpler müsade etsinler bu yıl Diyarbakırspor'un yılı olacak. Bölgenin abisi durumundaki Diyarbakırsporun amatörde kalmasına kimsenin gönlü razı olmaz. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Transfer çalışmalarımız son sürat devam ediyor, Bu hafta içersinde en az 7-8 oyuncu ile görüşmemiz daha var. Takımımızda en az 24 oyuncu olmasını hocamız arzu ediyor. Bize ve o formaya yakışacak oyuncularla görüeşeceğiz. Geçimsiz ve sorun çıkaracak veya bizi yarın yarı yolda bırkacak, veya takımın havasını bozacak oyuncu asla düşünmüyoruz. Bu isterse Alex olsun, önce Diyarbakırlı erdemini ve onuru olacak." dedi.
Diyarbakırspor ile anlaşan oyuncular özetle bu kulübe çok şey borçlu olduklarını, Diyarbakırspor'un bu durumuna düşmesine çok üzüldüklerini ve bu sezon şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapmaya geldiklerini söylediler.
Veysi SÜNGÜ (1981 Doğumlu) Diyarbakırspor Altyapı- Diyarakır Büyükşehir BS, - Erganispor, Kayapınar ve Yeni Diyarbakırspor
Kadir CAN (1989 Doğumlu) - Diyarbakırspor altyapı - Bağlar Vuralspor - Erganispor -
Oktay Özen - (1987 Doğumlu) Bağlar Bld - Kayapınar Bld- Hatayspor - Siirtspor - Bağlar Vuralspor - Diyarbakırspor - Erganispor.
SPOR SERVİSİ
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger