Çorumsporda Kongre Bilmecesi Devam Ediyor

20 Haziran 2013 Perşembe0 yorum


Çorumspor Başkanı Rumi Ispanak, kulübün kurulduğu günden buyana ynetimlerin ve halkın maddi manevi destekleri ile ayakta kaldığını belirterek, ‘Bölgesel Amatör Lig’de zorlu mücadele verecez ve hedefimiz kalacak genç arkadaşlarla birlikte alacağımız beş altı oyuncu ile ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz’ dedi.


Kulübün iyi yönetilmemesi sonucunda yılların birikimi ile bu noktaya gelindiğini belirten Başkan Rumi Ispanak ‘Ekonomik olarak yaşanan sıkıntılı süreç sonunda bizler göreve geldik ve Çorumlu çocuklarımıza sahip çıkarak bu günlere geldik.


Alt yapıda oluşturduğumuz güçlü kadro içinde bir çok yetenekli sporcularımız bulunuyor. Bu çocukların sahipsiz kalmaması adına Çorumspor isminin yaşatılması için ben şahsım olarak yılmadan yola devam edeceğimi yönetici arkadaşlara bildirdim.


Çorumspor’un geçmişten gelen yönetici ve futbolcu alacaklarının toplamı üç milyon liranın üzerinde. Bu parayı Çorum’un ödeme şansı olmadığı içinde Hitit Gençlikspor’un ismini üyeleremizin isteği üzerine Yeni Çorumspor olarak değiştirdik. Hem Çorumspor isminin yaşatılması hemde kapanması durumundaki alt yapıdaki çocukların sahipsiz kalmasını amaçladık.


Ben Rumi Ispanak olarak geçmişte olduğu gibi bunda Çorum’lu gençlerin yanında olacağım. BAL’da birbirinden zorlu rakipler olacak. Biz Çorumspor olarak bünyemizde kalan sporcularla birlikte en az altı veya yedi futbolcu kadromuza katarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.


Yönetim olarak en kısa sürede toplanıp Genel Kurul kararı alıp genel kurulda oluşacak yeni yönetimle önümüzdeki sezon BAL’da mücadele etmek için hazırlıklar yapılacak’ dedi.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger