Kantarcı İmzaladı

20 Haziran 2013 Perşembe0 yorum


Tekirdağsporumuz, yeni sezon öncesi anlaştığı Teknik Direktör Ergun Kantarcı ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan’la resmi sözleşme imzaladı.
Takımımızın başına getirilen 67 yaşında ki tecrübeli Teknik Adam bugüne kadar Kütahyaspor, Erzurumspor, İzmirspor, Balıkesirspor, Bucaspor, Diyarbakırspor, Aydınspor ve son olarak da Aksarayspor gibi üst lig takımlarını çalıştırmıştı.
Yardımcı Antrenörlüğe getirilen Bülent Daşdan ise geçmiş dönemlerde Tekirdağsporumuzun takım kaptanlığını yapmış ve sarı siyahlı takımın başarısı için mücadele etmişti. Daşdan geçen sezon grubumuz ekiplerinden Bağcılarspor’un Teknik Direktörlüğü’nü yaptı..
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde Başkanımız Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa ve Genel Sekreter İsmet Teberoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen imza töreninde konuşan Orhan Çebi: “ 2013-2014 sezonunda şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak bir takım kurmak için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar on iki sporcumuzla anlaşmaya vardık. Bugün daha önce anlaşmaya vardığımız ve transferlerde de beraber hareket ettiğimiz Teknik Heyetimizle resmi sözleşme imzaladık. İmzalanan sözleşmelerin camiamıza hayırlı olmasını ve gelecek sezonda bizleri mutlu edecek sonuçlara götürmesini dilerim." ifadesini kullandı.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger