Çorum Belediyespora Farklı Destek

19 Kasım 2014 Çarşamba0 yorum

Soyunma odasından gelip hatıra fotoğrafı çekindilerÇorum Belediyespor’a Tutap Şekerspor maçında çok farklı ve anlamlı bir destek vardı.
Cumhuriyet Başsavcı vekili Ozan Kaya’nın organizesiyle Çorum Cezaevinde kalan 150 mahkum pazar günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda kendilerine ayrılan bölümde Çorum Belediyespor’a destek verdiler.
Maç öncesi Çorum Belediyespor’lu futbolculara sahaya çıktıktan sonra mahkumların buluhduğu bölüme giderek burada desteklerinden dolayı teşekkür ederek çiçekler verdiler.
Mahkumların sosyal aktivitelere katılması ve toplumla bütünleşmesin yönelik çalışma programı dahilinde Cumhuriyet Başsavcı vekili Ozan Kara ile birlikte Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı maç sonunda mahkumların bulunduğu tribüne giderek onlara desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Gül, maçın ardından soyunma odasına giden futbolculara haber göndererek yeniden sahaya çağırdı. Futbolcularda beraberlerinde çocukları ve arkadaşları ile birlikte mahkumların bulunduğu tribüne kadar geldiler ve mahkumlara hem teşekkür ettiler hemde daha sonra onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.
- See more at: http://corumhakimiyet.net/Detay/52576/soyunma-odasindan-gelip-hatira-fotografi-cekindiler.aspx#.VGy8QSOsWOI
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger