Adıyaman 1954 Belen'e Bileniyor

19 Aralık 2015 Cumartesi0 yorum

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kulübü Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Belen Belediye spor Maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Son haftalarda aldığı sonuçlarla grupta üst sıralara yükselen takımımız Adıyaman 1954 Spor kendi sahasında Belen Belediyespor’u yenip çıkışını sürdürmek istiyor.
adıyaman belen maçı haberi (2)
Zorlu Elbistan maçı sonrası hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Adıyaman 1954 Spor’da hedef tribünleri dolduracak olan taraftarının da desteğiyle bu maçı kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.
Her maçın kendileri için zor olduğunu belirten Teknik Direktör Talat Özden; “Takım olarak iyi bir hava yakalamış durumdayız. Elde edilen başarılı sonuçlar hem futbolcular bazında hemde takım olarak kendimize olan özgüvenimizi kazanmış durumdayız. Ancak her maç öncesi olduğu gibi her maç sonrası takımla yaptığımız toplantılarda oynadığımız maçı geride bıraktığımızı, her maçın bizim için çok önemli olduğunu, elde etmiş olduğumuz başarının rehavetine kapılmadan aynı ciddiyetle yolumuza devam etmemiz gerektiğini vurguluyorum. Takımların gruptaki puan sıralaması, bulundukları konuma bakmıyoruz. Sağ olsun futbolcu kardeşlerimizde bu uyarımızı çok iyi dikkate alıyorlar ve her maçta aynı ciddiyetle mücadele devam ediyorlar. Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Beleden Belediyespor maçında taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz. İlk yarının bitmesine iki maç kaldı ve inşallah bu iki maçı da kazanıp ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
adıyaman belen maçı haberi (3)
Üst üste aldığı galibiyetlerle taraftarının gönlünde taht kuran Adıyaman 1954’a destek her geçin gün artarken, Eskisaray Mahallesi esnaflarından Bilgin Fırın işletme sahibi mahalleye astığı dev bayrak ile takımına başarılar diledi.

http://www.adiyamanhaber.com/
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger