Güzel Orduspor 2-0 Çorum Osmancıkspor

21 Aralık 2015 Pazartesi0 yorum

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden temsilcimiz Osmancıkspor ilk yarının son deplasman maçında Güzel Orduspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
 
Ligde son üç maçından iki galibiye ve bir mağlubiyetle ayrılan Osmancıkspor, Güzel Orduspor deplasmanına galibiyet için gitti. Maçın ilk dakikalarında ev sahibi takımın baskısını üzerinden atamadan 15. dakikasında Caner Çolak’ın attığı golle mağlup duruma düşen Osmancıkspor ilk yarının kalan dakikalarında beraberlik şansı bulamadı ve devre 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya beraberlik için baskılı başlayan temsilcimiz Osmancıkspor rakip kaleye yüklendiği anlarda savunmada bir anlık hatayı iyi değerlendiren Güzel Orduspor’da Caner Çolak kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.
 
Maçın kalan bölümünde Osmancıkspor’un çabası sonuç vermedi ve Güzel Orduspor sahasındaki maçı 2-0 kazanar ak üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Osmancıkspor 15 puanda kaldı ve yedinci sıraya geriledi. Güzel Orduspor ise 12 puanla iki basamak birden yükselerek dokuzuncu sırada yer aldı.

çorum hakimiyet
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger