Zağnosspor 0-0 Iğdır Arasspor

21 Aralık 2015 Pazartesi0 yorum

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta haftanın maçında lider Zağnosspor ile 2'inci sıradaki Iğdır Arasspor kaşı karşıya geldi. Müsabaka başladığı gibi sonuçlandı ve 0-0 bitti.
Akçaabat Fatih Stadyumu'nda oynanan zorlu 90 dakikada gol sesi çıkmadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, eki iki ekipte kontrollü oynamayı tercih etti. Her iki takım da birbirini hata yapmaya zorlasa da, iki takım oyuncuları da 90 dakika boyunca disiplini elden bırakmadı v karşılaşma başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. Bu sonucun ardından lider Zağnosspor puanını 28'e, Iğdır Arasspor ise 26'ya çıkartarak sıralamadaki yerlerini de korumuş oldular.
ZAĞNOSSPOR 0-0 IĞDIR ARASSPOR
SAHA: Akçaabat Fatih
HAKEMLER: Cem Balo**, Erkan Yılmaz**, Olcay Yıldırım**
ZAĞNOSSPOR: Murat Kul**, Miraç Doğan Çimşit***, Selim Akbulut***, Hamdi Şahin***, Ceyhun Kuşan***, Toygar Aydın**, Emre Nadir**, Tolga Topal** (Dk. 74 Cem Apaydın**), Doğukan Bayraktutar** (Dk. 68 Emre Özivgen**), Tugay Tiryaki**, Cumaali Bulut**
IĞDIR ARASSPOR: Ersin Köken**, Emrah Toprak** (Dk. 62 Ahmet Özkal*), Muhammet Göksu***, Ayberk Kutluğ Tuncer**, Ali İhsan Helvacı**, Oğuzhan Yıldırım**, Sebahattin Genç**, Güven Güdü** (Dk. 89 Caner İlyas?), MuraT Koduz**, Kemal Aras**, Emrah Turan** (Dk. 90+4 Halil Ünsal?)
http://www.zagnossporkulubu.com/
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Bölgesel Amatör Lig - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger